A case study on controlling sound fields in a courtyard by landscape designs

Kim, M.-J., Yang, H.-S. and Kang, J. (2013) A case study on controlling sound fields in a courtyard by landscape designs. Landscape and Urban Planning, 123. 10 - 20. ISSN 0169-2046

Abstract

Metadata

Authors/Creators:
  • Kim, M.-J.
  • Yang, H.-S.
  • Kang, J.
Copyright, Publisher and Additional Information: © 2013 Elsevier. This is an author produced version of a paper subsequently published in Landscape and Urban Planning. Uploaded in accordance with the publisher's self-archiving policy. Article available under the terms of the CC-BY-NC-ND licence (https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/)
Keywords: Sound attenuation; Reverberation time; Landscape design; Vegetation; Courtyard
Dates:
  • Published: 27 December 2013
Institution: The University of Sheffield
Academic Units: The University of Sheffield > Faculty of Social Sciences (Sheffield) > School of Architecture (Sheffield)
Depositing User: Symplectic Sheffield
Date Deposited: 08 Oct 2015 13:02
Last Modified: 31 Oct 2015 13:10
Published Version: https://doi.org/10.1016/j.landurbplan.2013.12.001
Status: Published
Publisher: Elsevier
Refereed: Yes
Identification Number: https://doi.org/10.1016/j.landurbplan.2013.12.001

Download not available

A full text copy of this item is not currently available from White Rose Research Online

Share / Export

Statistics